Totaal aantal pageviews

Volg per e-mail!

Contact

Vragen, suggesties of tips? Mailen naar twilightbelgium@gmail.com !

Winkels

Zoek hieronder jouw nieuwe boek of DVD! (gratis verzending)

Stem op ons!

Twilight Poison Topsite Top Twilight Blogs

TwiBel pagina's

Facebook pagina Netlog pagina GarageTV Kanaal
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Partners

Twilight Forever Twilight-Belgium Twilight Quebec Twilight Quebec
dinsdag 6 oktober 2009
Gisteren zijn er al enkele interessante feiten verschijnen over het nieuwe boek "New Moon the Movie Companion" (release 6 oktober)/"Nieuwe Maan, het boek bij de film" (release 9 oktober).


Wij zetten deze even op een rijtje:

** Tijdens het filmen van de scène in het bos waarbij Edward het uitmaakt met Bella, werden Rob en Kristen overspoeld door muggen.

** Toen Melissa Rosenberg het Twilight script schreef probeerde ze "de fans uit haar hoofd te houden, maar (zij) kon dit niet toen ze New Moon schreef."

** Melissa gaf de mannen in Port Angeles motorfietsen zodat het een belangrijker moment werd en omdat motoren "een belangrijk onderdeel van haar relatie met Jacob" zal vormen.

** Taylor begon direct na Twilight te trainen omdat hij wist dat zijn personage een transformatie moest ondergaan. Hij kon de producenten tonen dat hij visueel in staat was om de veranderde Jacob voor te stellen.

** In alle "vision" sequenties draagt Edward dezelfde outfit als die hij droeg toen hij "vaarwel" zei aan Bella omdat dit de laatste herinnering is die ze van hem heeft.

** Zelfs de gebruikte camera's en hun bewegingen worden gebruikt om de relatie tussen de personages te tonen.

** Er werden veel locaties gescout voor het Cullen huis, maar ze vond er 1 dat "vergelijkbaar was genoeg met het huis in Portland (uit Twilight)."

** Het Cullen huis gebruikt voor Twilight was "een zeer specifieke huis, en de enige manier om dit probleem op te lossen voor ons was om delen van het verhaal van New Moon in andere delen van het huis te doen afspelen."

** De volgorde voor de verjaardag party "Edward vertelt de geschiedenis van de Volturi aan Bella, Bella snijdt in haar hand, en Edward en Jasper komen tot een confrontatie."

** Rob quote: "De verjaardag scène in het Cullen huis is het ideale verjaardagsfeestje. Het huis is prachtig ingericht en iedereen is gelukkig. Edward kijkt naar Bella en denkt dat zij deel kan uitmaken van zijn gezin en zijn leven , dat dit misschien kan werken op de manier waarop hij het wil. "

** Ze gebruikten de Blue Ray DVD van Twilight om hen te helpen met de leeftijd, kleur, textuur en kenmerken van het huis en slaapkamer van Bella.

** Ze gebruikten de Twilight Illustrated Companion voor hulp bij het vinden van Bella's truck.

** Een bijzondere uitdaging voor de productie was hoe Bella's depressie nadat Edward vertrokken is, over te brengen . In de boeken heb je de maand pagina's. (Oktober, november, december, januari) In de film wordt het verstrijken van de tijd uitgebeeld met visuele effecten. Bella zit in haar stoel in de slaapkamer en een camera cirkels rond haar, terwijl de seizoenen veranderen buiten haar raam.

** Nog een schot manipulatie, in plaats dat Bella naar haar truck loopt en naar huit rijdt na het zien van de wolven die Laurent aanvallen, loopt ze uit het bos en vertelt Charlie meteen dat ze ze zag. Deze wijziging is gemaakt om de scèbe efficiënter te maken.

** De Dreamcatcher wekt emoties op in alle belangrijke personages: Jacob zegt dat het slechte dromen zal vangen. Edward is geïrriteerd dat zijn rivaal Bella een intiem geschenk geeft, en Charlie betreurt dat het stopt met werken.** Film Editor Peter Lambert bewerkte een gedeelte van de film tijdens zijn dagelijkse pendelen. Dit kan de eerste grote film zijn waarin het grootste deel van de eerste ruwe cut gemaakt werd op de achterbank van een auto.

** Als teken dat Bella aan Edward is toegewijd zijn haar kleren gekoppeld aan zijn kleuren. Nadat hij vertrekt besteedt ze niet veel aandacht aan haar uiterlijk.

** Ze wouden dat het huis van Jacob "als een springplank naar het bos" werd. Dus het is verder van het hart van het reservaat.

** Het huis van Emily en Sam is dieper in het bos, meer gescheiden van het gewone leven.

** art director Cathrerine Ircha zorgde ervoor dat de productie fan vriendelijk verliep. Ze hield een oogje op fan sites en blogs.Engelstalige bron: Thinking of Rob

0 reacties: