Totaal aantal pageviews

Volg per e-mail!

Contact

Vragen, suggesties of tips? Mailen naar twilightbelgium@gmail.com !

Winkels

Zoek hieronder jouw nieuwe boek of DVD! (gratis verzending)

Stem op ons!

Twilight Poison Topsite Top Twilight Blogs

TwiBel pagina's

Facebook pagina Netlog pagina GarageTV Kanaal
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Er is een fout opgetreden in dit gadget

Partners

Twilight Forever Twilight-Belgium Twilight Quebec Twilight Quebec
zaterdag 19 december 2009

Chris Weitz gaf enkele details over kleine dingetjes die hij in New Moon stak. Hoeveel heb jij er gezien?
 1. Verborgen wolven
  "Kijk uit naar een onderste boven gegraveerde wolf in de scene waarin Carlisle zijn EHBO-spullen in brand steekt in een kom, een wolf op Jacob's t-shirt als hij voor de eerste keer bij Bella op school komt en een wolfversiering op de dreamcatcher die Jacob aan Bella geeft."
 2. Vampieren lift muziek
  "Wanneer Edward, Bella en Alice in de lift stappen op weg naar de Volturi, speelt in de lift muziek van Strauss met de titel 'Die Fledermaus' of vertaald 'De vleermuis'."
 3. Emotionele bagage?
  "Wanneer Bella op zoek is naar de weide waar ze samen met Edward was geweest in Twilight, draagt ze een gouden kompas aan haar rugzak - een deel van mijn bagage!"
  Dit is een verwijzing naar Weitz' vorige film The Golden Compass nvdr
 4. Snelle aanbidder
  "We hebben een kleine truc uitgevoerd als Edward uit Bella's truck stapt en ze aan het ruziën zijn. We wilden Edward tonen terwijl hij zo snel mogelijk bewoog. We plaatsten daarom Rob net naast de camera, maar uit het zicht en we gebruikten een dubbelganger, net zo gekleed als Rob op de bestuurderszetel. Wanneer Edward uitstapt is het de dubbelganger en dan stapt Rob voor de camera en lijkt het alsof hij sneller dan mogelijk is beweegt."
 5. Zoek het op
 6. "Als je wilt weten wat Jacob zegt vlak voor hij Bella wil kussen, vraag het dan aan een Quilete! Het adres van de Quilete raad is quileutenation.org. Ik kan je dit zeggen; hij zegt: Kwop kilawtley."
 7. Volturi toren
 8. "Je kan de Volturi toren en mensen in rode gewaden gekleed zien op de cover van Bellas exemplaar van Romeo & Julia wanneer ze wakker wordt in haar kamer."
 9. Hopelijk was het gehuurd...
 10. "In het gevecht tussen de wolven lieten we de camera expres vallen wanneer de wolven naar de camera komen. Je kunt de microfoon ook horen bonken op de grond, alsof een echt dier op de set tegen de camera en de giek liepen."
 11. Quilete cultuur
  "In de voorbereiding van het aankleden van Jacobs en Emily's huis bezochten David Brisbin en zijn team La Push en de Quilete Raad. Terwijl ze daar waren gaf een jong meisje David haar eerste trom die zij gemaakt had (dit is een Quilete gebruik). Om hun waardering te tonen hebben ze besloten om de trom in een prominent shot. Het staat aan de ingang van Emily's huis en je ziet het wanneer Bella binnen komt. Ook de hoge kreten die Embry en Jared slaken als ze uit Bella's truck springen, zijn dingen die Quilete jongeren doen."
 12. Wassende romantiek
  "De reden dat de maan achterstevoren verandert in de begingeneriek, is omdat dit wetenschappelijk correct is! Ik modereerde een seminarie over de uitwisseling tussen wetenschap en entertainment met gerenomeerd astronoom Neil DeGrasse Tyson. Hij kloeg over het aantal films die eenvoudige wetenschap verkeerd weergeven. (vraag mij niet om vampieren en weerwolven te verklaren)"
 13. Dat is Italiaans!
  In de ruimte van de Volturi spreekt Aro Italiaans - 'La Tua Cantante' moet eenvoudig zijn voor de lezers van de boeken - hij verwijst hierbij naar het zingen van Bella's voor Edward. Het bloed van Bella roept hem immers meer dan eender wiens bloed. Later, wanneer Bella aan Aro zegt dat hij niets weet over Edwards ziel antwoord Aro: 'Fore ... ne il vostro l'uno o altro '-' Misschien ... het jouwe ook niet


bron: EW.com

0 reacties: