Totaal aantal pageviews

Volg per e-mail!

Contact

Vragen, suggesties of tips? Mailen naar twilightbelgium@gmail.com !

Winkels

Zoek hieronder jouw nieuwe boek of DVD! (gratis verzending)

Stem op ons!

Twilight Poison Topsite Top Twilight Blogs

TwiBel pagina's

Facebook pagina Netlog pagina GarageTV Kanaal
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Partners

Twilight Forever Twilight-Belgium Twilight Quebec Twilight Quebec
maandag 14 december 2009
Summit Entertainment heeft bevestigd dat het laatste deel uit Stephanie Meyer’s Twilight serie, Breaking Dawn, verfilmd zal worden.
Dat is nog niet alles: ze overwegen zelf om het deel over twee films te spreiden.

New Moon heeft ongeveer 500 miljoen dollar binnengehaald in de eerste twee weken, een stuk meer dan Twilight. Summit wil het op de Harry Potter manier, door de laatste film in 2 films op te splitsen. Dus net als in het geval van Harry Potter and the Deathly Hallows, zal ook Breaking Dawn uit twee delen bestaan, waardoor de reeks weer wat langer wordt uitgerekt.

Dit wilt ook zeggen dat er overlegd moet worden met schrijfster Stephanie Meyer en met de cast, die slechts voor vier films hebben getekend. Ook brengt het verandering bij scenarist Melissa Rosenberg, en voor de mogelijke regisseur van het project. Er zal dus ongetwijfeld heel veel geld bij komen kijken.

Volgens Variety zou Summit graag willen, dat Chris Weitz (New Moon) terugkeert als regisseur voor Breaking Dawn. Deze zit momenteel middenin de voorbereiding voor zijn volgende film The Gardener. En hoe zit het dan met The Subtle Knife ?

link: http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=15742

0 reacties: