Totaal aantal pageviews

Volg per e-mail!

Contact

Vragen, suggesties of tips? Mailen naar twilightbelgium@gmail.com !

Winkels

Zoek hieronder jouw nieuwe boek of DVD! (gratis verzending)

Stem op ons!

Twilight Poison Topsite Top Twilight Blogs

TwiBel pagina's

Facebook pagina Netlog pagina GarageTV Kanaal
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Partners

Twilight Forever Twilight-Belgium Twilight Quebec Twilight Quebec
dinsdag 1 december 2009
Vorige keer ging het over de outfits van Bella en Edward, nu gaat het over de kledij van de Cullens en Jacob. Dit is een vertaling van dit MTV artikel.

De verrijkte Cullens

We weten dat de Cullens in principe perfect zijn, maar er zijn toch enkele wijzigingen aangebracht aan de kledij in New Moon. Tish legt uit dat Chris (Weitz) weg wou van de pastelkleuren die ze droegen in de eerste film. "Hij vond dat ze te veel verschilden tegenover de gewone mensen. Hij wilde hen meer ingemengd zien in de wereld, maar toch nog een beetje andere kleuren hebben, dus gewoon in koele kleuren."Hier draagt Alice (Ashley Greene, links) een blauwe jurk van Rebecca Taylor en Rosalie (Nikki Reed, rechts) draagt een Eli Tahari ontwerp.

Moderne geschiedenis

Een deel van het werk voor het ontwerpen van de kleding voor "New Moon" voor Tish was ervoor te zorgen dat er tekens in de kledij zaten die pasten bij hun achtergrond. Zo zal je Jasper (Jackson Rathbone) altijd in in cowboy laarzen zien en dit op verzoek van Jackson."Jackson uit Texas en Jasper uit," merkte zij op. "Hij was een majoor in de burgeroorlog, en hij houdt er nog altijd aan vast." Hier, draagt Jasper (midden) een John VARVATOS trui, een Hugo Boss hemd en J. Lindeberg spijkerbroek. Emmet (Kellan Lutz, uiterst links) draagt een op maat gemaakte vest, een Hugo Boss shirt, Diesel Jeans en pronkt met een Cullen Crest manchet. Esme (Elizabeth Reaser) draagt een bleke paarse jurk van Club Monaco.


Liefste pappie

"Peter [Facinelli] zelf vindt zijn personage geïnspireerd op Paul Newman of Robert Redford, 'merkt Tish op .'Dus hij altijd casual gekleed. "Hier, nadat Bella's verjaardag bloederig eindigt, draagt Carlisle een Theorie pak en een Paul Smith overhemd. Bella draagt een jurk ontworpen door Tish, en is inmiddels nagemaakt Hot Topic.

Alice in Wonderland

'Ze is een soort feeig personage, grillig en modebewuste,' zegt Tish over de stijl van Alice. 'Ze is een girly meisje, en waarje ook elementen toevoegt aan haar kleding, het zet haar beter in haar rol - zoals ik zo op school haar de mooie sjaal rond de hals gaf en de handwarmers en lange mouwen. De blauwe jas was van Zara. "Aan de rechterkant, in de scène wanneer de Cullens stemmen over het lot van Bella, draagt Alice een blouse van Teenflo uit Vancouver en J Brand Jeans.

Viva Italia!
Tish zegt dat haar inspiratie voor ensemble dat Alice in Italië is met Bella afkomstig is van Audrey Hepburn."Ik dacht, hoe kunnen we haar modieus bedekken?"zegt Tish ."Ik wilde haar lange handschoenen geven, omdat ik wist dat ze in de Porsche zou rijden, en in eerste instantie dachten we dat het een cabriolet zou zijn." Na het vinden van de "perfecte" jas (door Michael Kors) koos Tish hier een Theorie broek bij, rode lederen handschoenen van het Italiaanse modelabel Gala, een sjaal van Banana Republic en een "Jackie O 'Ray Ban zonnebril (die je even kan zien als ze net de Volturi schuilplaats binnenkomt).

Opgedraaide Jacob

Als de weerwolf niet zonder shirt rondliep, stak Tish hem in Banana Republic en GAP t-shirts, omdat "ze echt goed passen en ze konden ook een beetje uitrekken." En als zicht van Taylors uitpuilende biceps je hart deed kloppen, was dit de bedoeling. "Zijn op maat gemaakte t-shirts waren zo gemaakt zodat je zijn spieren beter kon zien , 'legde ze uit."We maakten zijn shirts speciaal een beetje stakker en korter en maakten de mouwen net iets te kort zodat het leek dat hij uit zijn shirts groeide."

Een verborgen wolf

Dat bostafereeltje op Jacobs t-shirt (een afbeelding van de "New Moon" kostuumafdeling ) was bedoeld als een kleine grap, volgens Tish. "De directeur zei: 'Waarom geef je hem niets met een wolf op?" Herinnerde ze zich met een lach."Het was iets dat symboliseerde wat komen zou.We probeerden het niet al te duidelijk te maken, maar het had wel een maan, een boom een zeer kleine afbeelding van een wolf. "


Kom later terug voor het derde en laatste deel, nu over de garderobe van de Volturi!

0 reacties: