Totaal aantal pageviews

Volg per e-mail!

Contact

Vragen, suggesties of tips? Mailen naar twilightbelgium@gmail.com !

Winkels

Zoek hieronder jouw nieuwe boek of DVD! (gratis verzending)

Stem op ons!

Twilight Poison Topsite Top Twilight Blogs

TwiBel pagina's

Facebook pagina Netlog pagina GarageTV Kanaal
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Partners

Twilight Forever Twilight-Belgium Twilight Quebec Twilight Quebec
dinsdag 19 januari 2010
De vampierenliefhebbers kunnen al enige tijd terecht op het digitale kanaal FoxLife HD voor de serie "True Blood", vanaf volgende week kunnen ook analoge kijkers naar een vampierenserie kijken.

Vanaf zaterdag start de serie "The Vampire Diaries" op VT4. Elke zaterdag om 18u komt er een nieuwe aflevering.The Vampire Diaries gaat van start met een nieuw schooljaar in het plaatsje Mystic Falls. Vier maanden nadat haar ouders zijn omgekomen in een tragisch auto-ongeluk, probeert de zeventienjarige Elena Gilbert haar leven terug op de rails te krijgen en haar verdriet verborgen te houden voor de buitenwereld.
Ze zorgt, samen met haar tante Jenna, voor haar jongere broer Jeremy, die sinds het verlies naar drugs grijpt. Elena vindt troost bij haar beste vrienden Bonnie, Caroline en haar ex-vriend Matt. Ze ziet op tegen de eerste schooldag tot wanneer ze de mysterieuze Stefan Salvatore ontmoet, een nieuweling op school. De vonk tussen Elena en Stefan slaat direct over, maar Elena beseft niet dat Stefan een duister geheim meedraagt: hij is een vampier, die constant vecht tegen zijn natuurlijke instincten.
Wanneer een meisje in het dorp wordt aangevallen en een levensbedreigende beet in de nek heeft, vreest Stefan het ergste. Zijn oudere broer Damon, ook vampier, is teruggekeerd naar Mystic Falls. Nu vechten twee vampiers, een goede en een slechte, om Elena, haar vrienden en alle dorpsgenoten.

0 reacties: