Totaal aantal pageviews

Volg per e-mail!

Contact

Vragen, suggesties of tips? Mailen naar twilightbelgium@gmail.com !

Winkels

Zoek hieronder jouw nieuwe boek of DVD! (gratis verzending)

Stem op ons!

Twilight Poison Topsite Top Twilight Blogs

TwiBel pagina's

Facebook pagina Netlog pagina GarageTV Kanaal
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Partners

Twilight Forever Twilight-Belgium Twilight Quebec Twilight Quebec
woensdag 28 april 2010

De kogel is door de kerk. Summit heeft bekend gemaakt welke regisseur Breaking Dawn mag verfilmen.

Hun keuze is gevallen op Bill Condon.

Bill wie?
Bill startte zijn regie carrière in 1987 (héél goed jaar *wink*) met de film 'Sister, Sister'. Hij is geen veel regisseerder. Met Breaking Dawn is hij nog maar aan zijn 12de regie-opdracht toe op 22 jaar tijd. Een van zijn recentere werken is de film 'Dreamgirls' met Jamie Foxx, Beyoncé en Eddie Murphy in de hoofdrollen.


Ik vind het jammer dat er opnieuw geen vrouwelijke regisseur gekozen is, gezien de meeste fans toch vrouwen zijn (of beter meisjes). Een vrouw heeft nu eenmaal een andere kijk op de dingen.
Je zou kunnen zeggen: ze hebben een man genomen omdat die beter vechtscene's kan regiseren, maar dat lijkt mij niet juist. Kijk maar naar Katherine Biggelow die dit jaar met het oorlogsdrama 'The Hurt Locker' heel veel oscars binnen haalde. Deze film komt trouwens ook uit de stal van Summit.

Je kan natuurlijk ook aanhalen dat Bill Condon misschien ook wel vrouwelijke trekjes heeft. Bill heeft zich immers publiek geuit als homo (heel dapper van hem, het homo onderwerp ligt nog altijd zeer gevoelig in Amerika).

Nu ja, wat denken jullie ervan?

(bron)

0 reacties: