Totaal aantal pageviews

Volg per e-mail!

Contact

Vragen, suggesties of tips? Mailen naar twilightbelgium@gmail.com !

Winkels

Zoek hieronder jouw nieuwe boek of DVD! (gratis verzending)

Stem op ons!

Twilight Poison Topsite Top Twilight Blogs

TwiBel pagina's

Facebook pagina Netlog pagina GarageTV Kanaal
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Er is een fout opgetreden in dit gadget

Partners

Twilight Forever Twilight-Belgium Twilight Quebec Twilight Quebec
donderdag 1 juli 2010

Eclipse, het derde deel in de Twilightsaga, breekt records. In de nacht van dinsdag op woensdag ging in heel België de film in première in liefst 150 zalen van 52 bioscoopcomplexen.
Goed voor 63.000 bezoekers en een record, want het is de eerste keer dat een film na middernacht zoveel bezoekers lokt. Op de première in Metropolis Antwerpen waren ook twee van de sterren uit Eclipse aanwezig. Ruim 6.000 gillende fans stonden Xavier Samuel (vampier Riley) en Ashley Greene (Alice Cullen, de zus van vampier Edward) op te wachten.

Ashley Greene was zo onder de indruk van het onthaal dat ze op twitter een berichtje plaatste dat de Belgische fans 'super' waren. 'Ik heb met Twilight al enkele grote premières meegemaakt, maar de Belgische fans spannen toch wel de kroon', vertelde Greene ons gisteren vlak voor ze naar de première in Londen moest vertrekken.

'De actrice verklapte ook dat de opnames van Breaking dawn begin volgend jaar starten.

Bron: DeStandaard en Het Nieuwsblad

Kinepolis onderzoekt of de massale vertoning in meer dan 80 filmzalen op één avond, een vermelding in het Guinness Book of Records waard is. Onder de toeschouwers vooral ‘die hards’ die het lange wachten met de glimlach trotseerden. “Wij staan hier dik twee uur”, lacht Elna, gewapend met een zelfontworpen spandoek. “Ik ben naar hier gekomen in de hoop een handtekening te bemachtigen en oogcontact te hebben.”


bron: GVA

0 reacties: