Totaal aantal pageviews

Volg per e-mail!

Contact

Vragen, suggesties of tips? Mailen naar twilightbelgium@gmail.com !

Winkels

Zoek hieronder jouw nieuwe boek of DVD! (gratis verzending)

Stem op ons!

Twilight Poison Topsite Top Twilight Blogs

TwiBel pagina's

Facebook pagina Netlog pagina GarageTV Kanaal
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Partners

Twilight Forever Twilight-Belgium Twilight Quebec Twilight Quebec
vrijdag 29 oktober 2010
Team Edward of team Jacob? Kom op zaterdag 6 november op de boekenbeurs in Antwerpen jouw team vertegenwoordigen!

Team Jacob? Of toch maar gewoon team Edward? Of vecht je liever aan de zijde van Jacob en Edward tegen de intrede van de New Borns clan? Het is een eeuwige discussie tussen Twilightfans! Kom je team verdedigen tijdens de Twilight-fandag op zaterdag 6 november op de Antwerpse Boekenbeurs.

Bij aankoop van een Twilight-boek krijgen de eerste 200 fans een exclusief Twilight-gadget op de stand van WPG Uitgevers (Hal 4, stand 405) of uitgeverij Lannoo (Hal 3, stand 310). Maar dat is niet alles : naast dat gadget krijg je ook nog een polsbandje voor de exclusieve screening van Eclipse (niet ondertiteld) om 15.30 uur in de Blauwe en de Groene Zaal. De dvd van Eclipse komt begin december uit, maar wij konden alvast een exclusieve kopie op de kop tikken. In Joepie van 27 oktober geven we ook 100 duo-polsbandjes weg voor die exclusieve screening, mét een ticket voor de Boekenbeurs.

Tijdens de Twilight expedition én tijdens de filmscreening kan je coole prijzen winnen. Boeken, dvd’s en Jacob- en Edward-pakketten vliegen de deur uit. Heb jij altijd al een levensgrote Edward of Jacob in je slaapkamer willen hebben? Give it a shot! Scoor die dag meteen ook een kortingsbon voor de aankoop van Eclipse bij Standaard boekhandel.

Maak die dag ook duidelijk voor welke team je bent en kom in contact met andere Jacob- en Edward-lovers. Via t-shirts, spandoeken of de naam van je favoriet op je voorhoofd… Go Twilight-crazy!

0 reacties: