Totaal aantal pageviews

Volg per e-mail!

Contact

Vragen, suggesties of tips? Mailen naar twilightbelgium@gmail.com !

Winkels

Zoek hieronder jouw nieuwe boek of DVD! (gratis verzending)

Stem op ons!

Twilight Poison Topsite Top Twilight Blogs

TwiBel pagina's

Facebook pagina Netlog pagina GarageTV Kanaal
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Partners

Twilight Forever Twilight-Belgium Twilight Quebec Twilight Quebec
zaterdag 2 oktober 2010
De tip komt deze keer van Manon.
Na de verschillende reeksen tienerboeken volgt nu een reeks volwassenboeken, speciaal voor de twilightmoms die hier langskomen. Deze reeks wordt zowat de Twilight voor volwassenen genoemd.

Millenium trilogie van Stieg Larsson 
vind deze boeken in het aanbod van Azur.be

Dit bericht was normaal later gepland, maar ik heb dit even naar voor geschoven. Canvas begint vanavond namelijk met het uitzenden van de verfilming van de Millennium trilogie. 
Vanaf vanavond kan je elke zaterdag, en dat 6 weken lang rond 21.15 naar  Millenium kijken op Canvas
Meer info op de site van Canvas!
  • Mannen die vrouwen haten (proxis.be)
  • Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages, én een uitermate goede hacker. Samen vormen ze een ongewoon, maar sterk team. Mikael wordt benaderd door oud-zakenman Henrik Vanger. Veertig jaar geleden is de zestienjarige Harriët Vanger op mysterieuze wijze verdwenen en vermoedelijk vermoord. De zaak is echter nooit opgelost en inmiddels verjaard. Toch wil Henrik Vanger graag dat Mikael zich hier nog eens op stort.
  • De vrouw die met vuur speelde (proxis.be)
  • De redactie van een blad ontvangt uiterst explosief materiaal over jonge Russische vrouwen die in Zweden in de hoogste kringen worden ingezet als prostituees.
  • Gerechtigheid (proxis.be)
  • Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tattoos én ze is een computerhacker van wereldklasse. Lisbeth Salander heeft een levensbedreigende aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, evenals de man die verantwoordelijk is voor haar duistere, pijnlijke verleden: Alexander Zalachenko. Salander wordt gezocht voor moord en door de media is ze neergezet als een psychopaat, moordenaar en satanist. Alleen Blomkvist is overtuigd van haar onschuld. Hij ontdekt de relatie tussen de vrouwenhandel, het verleden van Salander en de Zweedse veiligheidsdienst en wil daarover publiceren. Maar wil Salander wel meewerken? Ze vertrouwt niemand en zeker Blomkvist niet, die haar als enige veel te goed kent. Uiteindelijk moet ze voor de rechtbank verschijnen. Zal het recht zegevieren?

Je kan de boeken ook in pakket vinden

0 reacties: