Totaal aantal pageviews

Volg per e-mail!

Contact

Vragen, suggesties of tips? Mailen naar twilightbelgium@gmail.com !

Winkels

Zoek hieronder jouw nieuwe boek of DVD! (gratis verzending)

Stem op ons!

Twilight Poison Topsite Top Twilight Blogs

TwiBel pagina's

Facebook pagina Netlog pagina GarageTV Kanaal
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Partners

Twilight Forever Twilight-Belgium Twilight Quebec Twilight Quebec
woensdag 12 oktober 2011
Independent Films deelt ook nog eens tickets uit op hun Facebook Pagina.

Win 2 Tickets voor het Twilight Fanevent – in aanwezigheid van Robert Pattinson en Ashley Greene. Like onze pagina en vertel ons waarom jij hierbij wilt zijn! Op 21 oktober maken we de winnaar bekend.Op woensdag 26 oktober komen Twilight-sterren Ashley Greene en Robert Pattinson naar België. Ze zullen in de late namiddag op de rode loper verschijnen aan de Square in Brussel en wonen aan het eind van de middag een exclusief fanevent bij. Ze zullen een aantal vragen van fans beantwoorden én ze brengen exclusief beeldmateriaal mee uit The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1!Dus als jij dit event absoluut niet wilt missen, doe mee en wie weet ben jij erbij.

2 reacties:

Anoniem zei

Moeten we jullie fb-pagina liken om deel te nemen? En om te vertellen waarom we dat willen winnen, moeten we mailen naar twilightbelgium@gmail.com ?
Alvast bedankt!

freya zei

Alle wedstrijden die hier nu worden gepost staan volledig los van Twilight Belgium. Wij tonen waar je wedstrijden kan vinden, maar je moet bij de site die de wedstrijd organiseert deelnemen.