Totaal aantal pageviews

Volg per e-mail!

Contact

Vragen, suggesties of tips? Mailen naar twilightbelgium@gmail.com !

Winkels

Zoek hieronder jouw nieuwe boek of DVD! (gratis verzending)

Stem op ons!

Twilight Poison Topsite Top Twilight Blogs

TwiBel pagina's

Facebook pagina Netlog pagina GarageTV Kanaal
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Partners

Twilight Forever Twilight-Belgium Twilight Quebec Twilight Quebec
vrijdag 18 mei 2012
Volgende boekentip is de Wicca serie geschreven door Cate Tiernan. Deze reeks bestaat uit 15 boeken, volgende titels vindt je hier.

De zestienjarige Morgan is niet wie ze dacht dat ze was. Maar wie is ze dan wel?


Boek 1 : Boek der schaduwen


 Er gebeurt iets met me dat ik niet begrijp. Ik zie dingen, voel dingen op een nieuwe manier. Ik kan dingen die normale mensen niet kunnen. Machtige dingen. Magische dingen. Ik vind het eng.


Boek 2 : De heksenkring


Ik weet dat ik geen gewone tiener ben. Ik ben een heks. Een heks naar het bloed. Mijn ouders zijn mijn ouders niet. Mijn zuster en ik zijn niet hetzelfde. Zelfs in de coven heb ik te veel macht. Ik ben te anders, ik hoor er niet bij. Ik ben alleen, maar ik heb Cal nog.


Boek 3 : Heksenbloed


Ergens op de wereld is iemand die ik lief heb. Ik hoorde bij hem en hij hoort bij mij. Het stond al in de sterren geschreven, nog voordat ik geboren werd. Zo gaat dat met meisjes zoals ik. Meisjes met heksenbloed. 


Ontdek de andere boeken na 'meer lezen'.

Boek 4 : Zwarte magie


Ik hield van Cal. Ik vertrouwde hem. Hij heeft me met Wicca laten kennismaken. Hij heeft me geholpen te ontdekken wie ik ben. Toen leerde ik Hunter kennen. Hij waarschuwde me dat Cal gevaarlijk is... slecht. Nu moet ik achter de waarheid komen. Als Hunter gelijk heeft, verkeren we allemaal in groot gevaar.


Boek 5 : Ontwaken


Wicca heeft mijn leven veranderd. Ik heb vrienden verloren en nieuwe gevonden. Ik heb liefde gevonden - maar ook verraad... Toch is er nog zo veel te leren. Ik weet dat Wicca voor het goede én het kwade gebruikt kan worden. Nu nog uitvinden wat goed is en wat kwaad. Morgan weet nu dat ze heksenbloed heeft. Maar ze weet niet op wie ze kan vertrouwen - alleen op haar magie.


Boek 6 : Behekst


Het is bijna Yule - de meest vreugdevolle tijd van het jaar. Mijn magie is sterk. Mijn vriendschappen worden sterker. Ik zou gelukkig moeten zijn. Maar ik moet een keuze maken. Een keuze die mijn leven voorgoed gaat veranderen. Kan ik wel het juiste pas kiezen?


Boek 7 : Noodkreet


Eindelijk in het zonlicht. De gevaren zijn voorbij. En ik ben verliefd. Ontzettend verliefd. Maar ik heb last van dromen. Dromen over iemand die in groot gevaar verkeert. Er gaat iemand dood, tenzij ik dat kan voorkomen. Wie heeft mijn hulp nodig? En wat zijn de gevolgen als ik help?


Boek 8 : Erfgoed


Nog altijd geen vaste grond onder mijn voeten. Ik dacht dat ik de waarheid over mezelf nu wel kende. Maar alles wat ik tot nog toe heb geleerd, zijn leugens gebleken. Ik zal alles doen wat nodig is, want ik moet het weten. Ik wil er bijna alles voor opgeven. Ik moet weten wie - of wat - ik ben.


Boek 9 : Conflict


Er gebeuren angstaanjagende dingen. Iemand magie wordt gemanipuleerd - op een heel gewelddadige manier. Mijn vrienden denken dat ik dat ben. Dat is niet zo. Ik heb mezelf wel degelijk onder controle. Maar hoe bewijs ik dat - vóór het te laat is?


Boek 10 : Zoeker


Ik houd van Morgan. Zij is mijn zielsverwant. Maar ik moet mijn ouders zoeken. Nu heb ik de informatie en die lijkt veelbelovend. Ik kom in de buurt, dat voel ik. Maar wat zal ik aantreffen - en kan ik dat dragen? 


Boek 11 : Oorsprong 


Mijn naam is Rose MacEwan. Het is het jaar 1682. Het zijn moeilijke tijden voor een heks. En nog moeilijker als je een Woodbane bent. Nu ik mijn zielsverwant heb gevonden, voel ik me bijna veilig. Ik doe er alles voor om hem te houden. Wee de heks die tussen mij en mijn grote liefde komt. 


Boek 12 : Eclips


Alles lijkt zo vreemd, zo duister om me heen. Ik ben niet wie ik dacht dat ik was. Er nadert onheil; dat weet ik nu. Alles wat ik over mijn familie dacht te weten is een leugen. Ik kan dit tegenhouden. Maar ik kan het niet alleen. Hoe kan ik leven met deze wetenschap? Ik heb hulp nodig... Ik heb hulp nodig...


Boek 13 : Afrekening 


Ergens moeten mensen zijn die mij begrijpen en die de raadsels uit het verleden kunnen verklaren. Ik ben van ver gekomen om hen te zoeken. Maar in plaats van kennis of begrip ontmoet ik slechts gevaar, vijandigheid en angst... 


Boek 14 : Lotsbestemming 


Ik dacht dat het ergste achter me lag. Mijn carrière als Zoeker is voorbij. Maar er hangt me iets boven het hoofd; iets uit het verleden. De weg die ik moet gaan is onzeker. Ik dank de Godin dat ik Hunter heb. Maar Morgan zal altijd naast me staan... Samen kunnen wij iedere vijand aan. Ik moet mijn toekomst onder ogen zien. 


Boek 15 : Nachtkind  


Maak kennis met Moira Byrne, dochter van een wonderkind... net als haar leven op instorten staat.

0 reacties: