Totaal aantal pageviews

Volg per e-mail!

Contact

Vragen, suggesties of tips? Mailen naar twilightbelgium@gmail.com !

Winkels

Zoek hieronder jouw nieuwe boek of DVD! (gratis verzending)

Stem op ons!

Twilight Poison Topsite Top Twilight Blogs

TwiBel pagina's

Facebook pagina Netlog pagina GarageTV Kanaal
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Partners

Twilight Forever Twilight-Belgium Twilight Quebec Twilight Quebec
woensdag 13 februari 2013
Behold! Na de verfilming van de Twilight Saga komt er nu een verfilming van een andere reeks tienerboeken in de grote zalen.
"Beautiful Creatures" kreeg hier een aantal jaar terug al even een vermelding in de "must reads" reeks.

Het boek gaat over Lena Duchannes. Zij is geen gewoon tienermeisje, zoals er zovelen rondlopen in het kleine zuidelijke stadje Gatlin. Ze probeert wanhopig haar macht te verbergen, en ze heeft te maken met een vloek die haar familie al generaties lang achtervolgd. Maar zelfs binnen de verwilderde tuinen, troebele moerassen, en overwoekerde begraafplaatsen van het vergeten zuiden kan een geheim niet eeuwig verborgen blijven. Ethan Wate, die het juiste moment afwacht om te ontsnappen uit Gatlin, wordt geplaagd door dromen over een mooi meisje dat hij nog nooit heeft ontmoet. Wanneer Lena naar de oudste en meest beruchte plantage van de stad verhuisd, voelt Ethan zich op onverklaarbare wijze tot haar aangetrokken. Hij is vastbesloten om te ontdekken waarom zij met elkaar verbonden zijn. In een stad zonder verrassingen zou een geheim alles kunnen veranderen
Volgens Supercalifragilistic zijn er 4 goede redenen om deze film te gaan bekijken. Lees deze na lees meer.

De film komt officieel op 27 februari in de zalen, maar jij kan dankzij Twilight Belgium en Belgafilms reeds nu zondag 17/02/2013 om 14u30 van de film genieten in Kinepolis Antwerpen!
Twilight Belgium heeft hiervoor 1 duoticket te geef. Wat moet je hiervoor doen? Stuur een mailtje met als onderwerp Beautiful Creatures naar twilightbelgium@gmail.com. Vermeld zeker jouw gegevens en waarom jij dit graag zou willen winnen.
1 deelname per e-mailadres, deelnemen kan tot donderdagavond 14/02/2013 23:59.1. Een prestigieuze casting: in de film schitteren zowel Oscarwinnaars Jeremy Irons en Emma Thompson als de Oscargenomineerde Viola Davis (The Help). De voor een Golden Globe genomineerde Emmy Rossum (The Phantom of the Opera) doet ook mee.2. Echte tieners: ze zijn geen honderd jaar oud en onsterfelijk; Lena en Ethan zijn 16. Ze kunnen niet wachten om te gaan studeren. Ze voelen zich anders en weten geen blijf met zichzelf… echte tieners dus. En hiermee kunnen jongeren zich identificeren.3. Boeiende thema’s: de film behandelt thema’s als fantastisme, kleingeestigheid, dwang tot conformiteit en het belang van educatie.4. Een faschinerende setting: de film speelt zich af in het broeierige diepe Zuiden van de Verenigde Staten in het fictieve stadje Gatlin. Daar is de Burgeroorlog nog lang niet vergeten. Net zoals Hogwarts in Harry Potter en District 12 in The Hunger Games is Gatlin een sleutelelement in het verhaal van Lena en Ethan. Het is een stadje waar iedereen alles weet, en anders zijn niet getolereerd wordt.0 reacties: